Contact

Wilt u een afspraak maken of hebt u een (spoed)behandeling nodig? Neem contact met ons op.

Bezoekadres

Koster & Wimmers
kliniek voor tandheelkunde
Beatrixlaan 24
4461 PN Goes

Telefoon: 0113 214 314
E-mail: info@tandimplantaten.nl

Openingstijden

maandag 8.30 – 17.00 uur
dinsdag 8.00 – 17.00 uur
woensdag 8.00 – 17.00 uur
donderdag 8.00 – 17.00 uur
vrijdag 8.00 – 14.00 uur

Op vrijdag zijn wij tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

SPOEDEISENDE HULP

Elke dag houden wij tijd vrij in onze agenda voor spoedgevallen. Als u tijdig contact opneemt kunt u dezelfde dag geholpen worden. Als u buiten onze openingstijden acute tandheelkundige klachten heeft, dan kunt u gebruik maken van de dienstregeling.

De spoeddienst voor ’s avonds en in het weekend is bereikbaar via nummer 06 22 34 72 09.
U krijgt dan contact met de tandarts van dienst.

Let wel: deze dienstregeling is uitsluitend voor spoedgevallen. Er is sprake van een spoedeisende situatie als het verlenen van hulp redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ongeval, een nabloeding of een andere acute klacht.

U dient er rekening mee te houden, dat de behandeling door de dienstdoende tandarts contant moet worden afgerekend (er is niet altijd een pinautomaat aanwezig). U ontvangt daarvoor een kwitantie, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Postadres
A.M. Koster,
tandarts-implantoloog
Beatrixlaan 24
4461 PN Goes

FAMED

De declaratie van de behandeling hebben wij uitbesteed aan FAMED.

Deze organisatie declareert de kosten bij de zorgverzekeraar en krijgt een terugkoppeling van de zorgverzekeraar over het bedrag dat vergoed wordt. Het resterende bedrag wordt door Famed direct aan de patiënten gefactureerd.

Meer informatie over de werkwijze van Famed en de voorwaarden leest u op de website van Famed. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Famed wanneer u vragen over uw nota heeft via 0900-0885.

ONTEVREDEN?

Het is voor ons erg belangrijk tevreden patiënten te hebben en te houden. Wij behandelen iedereen, zoals we zelf behandeld willen worden.

Het kan echter toch voorkomen, dat u ontevreden bent. Blijft u hiermee niet rondlopen, maar meldt het ons. Dan kunnen we samen  tot een oplossing komen.

Onze praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).