Contact

Wilt u een afspraak maken of hebt u een (spoed)behandeling nodig? Neem contact met ons op.

Bezoekadres

KOSTER
kliniek voor tandheelkunde
Beatrixlaan 24
4461 PN Goes

Telefoon: 0113 214 314
E-mail: info@tandimplantaten.nl

Openingstijden

maandag8.00 – 17.00 uur
17.30 – 20.30 uur
dinsdag8.00 – 17.00 uur
woensdag8.00 – 17.00 uur
donderdag8.00 – 17.00 uur
17.30 – 20.30 uur
vrijdag8.00 – 17.00 uur

Het kan voorkomen, dat u een afspraak moet wijzigen of annuleren. Hiervoor dient u minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak contact op te nemen met de praktijk via telefoonnummer 0113-214 314. Anders kunnen wij de kosten voor de afspraak in rekening brengen.

SPOEDEISENDE HULP

Elke dag houden wij tijd vrij in onze agenda voor spoedgevallen. Als u tijdig contact opneemt kunt u dezelfde dag geholpen worden. Als u buiten onze openingstijden acute tandheelkundige klachten heeft, dan kunt u gebruik maken van de dienstregeling.

De spoeddienst voor ’s avonds en in het weekend is bereikbaar via nummer 06 22 34 72 09.
U krijgt dan contact met de tandarts van dienst.

Let wel: deze dienstregeling is uitsluitend voor spoedgevallen. Er is sprake van een spoedeisende situatie als het verlenen van hulp redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ongeval, een nabloeding of een andere acute klacht.

U dient er rekening mee te houden, dat de behandeling door de dienstdoende tandarts contant moet worden afgerekend (er is niet altijd een pinautomaat aanwezig). U ontvangt daarvoor een kwitantie, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Postadres
A.M. Koster,
tandarts-implantoloog
Beatrixlaan 24
4461 PN Goes

Infomedics

De declaratie van de behandeling hebben wij uitbesteed aan Infomedics.

Deze organisatie declareert de kosten bij de zorgverzekeraar en krijgt een terugkoppeling van de zorgverzekeraar over het bedrag dat vergoed wordt. Het resterende bedrag wordt door Infomedics direct aan de patiënten gefactureerd.

Meer informatie over de werkwijze van Infomedics en de voorwaarden leest u op de website van Infomedics. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Infomedics wanneer u vragen over uw nota heeft via  036 – 20 31 900.

Ontevreden?

Het is voor ons erg belangrijk tevreden patiënten te hebben en te houden. Wij behandelen iedereen, zoals we zelf behandeld willen worden.

Het kan echter toch voorkomen, dat u ontevreden bent. Blijft u hiermee niet rondlopen, maar meldt het ons. Dan kunnen we samen  tot een oplossing komen.

Onze praktijk is lid van de KNMT en via de klachtenservice van de KNMT aangesloten bij de Geschilleninstantie Mondzorg.

Privacy- en cookieverklaring >